Heey! (1)

NICE TO MEET YOU

Pefectionisch, creatief & zorgzaam

Mijn doel is om je natuurlijke schoonheid te accentueren met wenkbrauwen die bij jou als persoon passen. Samen kiezen wij de perfecte kleur die ervoor zorgen dat je wenkbrauwen voller lijken.

Zo ziet jou eerste afspraak eruit!

IN MIJN SALON GEVESTIGD AAN het westeinde met voldoende ( gratis parkeerplekken ), ontvang ik je graag met een kopje koffie, thee of een heerlijke cappuccino.

Kies hieronder een behandeling die bij jouw wensen past.

Naturel Nail Treatment

NATUREL NAIL TREATMENT IS RAZEND POPULAIR.
HET IS EEN TOP PRODUCT VOOR JE NATUURLIJKE NAGELS.
MET DEZE BEHANDELING WORDEN JE NAGELS EXTRA VERSTEVIGD, DOORMIDDEL VAN EEN DIKKERE LAAG PRODUCT AAN TE BRENGEN. ( BIAB / RUBBERBASE )

HOU JE VAN MOOI NATUREL OF GA JIJ LIEVER VOOR EEN MOOI KLEURTJE? HET IS ALLEMAAL MOGELIJK.
GELPOLISH LAK JE ALS EEN NAGELLAK. HET VERSCHIL ECHTER IS DAT DEZE MOET WORDEN UITGEHARD ONDER EEN UV / LED LAMP. JE NAGELS KRIJGEN METEEN EEN MOOIE VERSTEVIGING.

MET DEZE BEHANDELING KUN JE JE NAGELS NIET VERLENGEN.

DE HOUDBAARHEID VAN GELPOLISH IS +/- 3 WEKEN.

 

 

NATUREL / NUDE               € 35,-

KLEUR                             € 37,50

BABYBOOM                       € 40,-

OPTIONEEL: E- MANICURE   € 10,-

kunstnagels

GELNAGELS

MET GEL KUN JE JE NAGELS VERSTEVIGEN EN VERLENGEN. GEL BRENG JE METEEN VANUIT HET POTJE AAN OP DE NAGEL. GEL IS EEN DIKKERE, VLOEIBARE, SUBSTANTIE DIE DOORMIDDEL VAN EEN UV / LED LAMP WORDT UITGEHARD. JE KUNT GEL HEEL MOOI GEBRUIKEN VOOR HET VERSTEVIGEN VAN JE NATUURLIJKE NAGEL. OOK MET GEL KUN JE DE NAGEL VERLENGEN IN ELK GEWENSTE VORM. GEL IS ZACHT EN FLEXIBEL. DE HOUDBAARHEID VAN GELNAGELS IS +/- 3/4 WEKEN.

ACRYLGEL

DE NAAM ZEGT HET EIGENLIJK AL. ACRYLGEL IS EEN COMBINATIE VAN ACRYL & GEL MAAR DAN SAMEN IN 1 POT. DIT PRODUCT IS NIET MEER WEG TE DENKEN IN DE SALON. ACRYLGEL IS STERKER DAN GEL, EN FLEXIBELER DAN ACRYL. MET DE ACRYLGEL KUN JE DE NAGEL VERSTEVIGEN EN VERLENGEN. DE HOUDBAARHEID VAN ACRYLGEL IS +/- 3/4 WEKEN.

NATUREL / NUDE               € 60,-

KLEUR                             € 62,50,-

BABYBOOM                       € 65,-

OPTIONEEL: E- MANICURE   € 10,-    

acryl nagels Vriezenveen

nail art

BIJ NAIL ART BASIC WORDEN 2 NAGELS VOORZIEN VAN EEN HANDGESCHILDERD DESIGN, FOIL, COLOR FRENCH, COLORBOOM, STEMPELS OF GLITTERS.

BIJ NAIL ART BASIC WORDEN 4 NAGELS VOORZIEN VAN EEN HANDGESCHILDERD DESIGN, FOIL, COLOR FRENCH, COLORBOOM, STEMPELS OF GLITTERS.

BIJ NAIL ART LUXE WORDEN ALLE NAGELS VOORZIEN VAN EEN HANDGESCHILDERD DESIGN, FOIL, COLOR FRENCH, COLORBOOM, STEMPELS OF GLITTERS.

 

 

NAIL ART BASIC   € 1,50

NAIL ART PLUS    € 3,00

NAIL ART LUXE    € 5,00